a

Modulair

Meerdere beurzen? Inpakken en weer door met uw modulaire stand. Geen zorgen over vervoer en sjouwen, deze stands zijn erop gebouwd … en afgebroken.

Maatwerk

Maatwerk van de bovenste plank. Een volledig op het lijf ontworpen design wat tot in het kleinste detail klopt.

Budget

Een beurs moet iets opleveren en dus niet dweilen met de geldkraan open. We bedenken op slimme en efficiënte wijze een stand die bij u en uw portefeuille past.

Over ons

U en Eldee? Check!

U wilt indruk maken. Dat doet u niet door achter de menigte aan te sjokken. U wilt anders, net even wat beter, slimmer, gekker of mooier dan de rest

Een eerste indruk maakt u slechts een keer, dan moet hij wel kloppen en raak zijn. Dat wij met alle liefde uw stand ontwerpen gelooft u wel. Dat we hem nauwkeurig en volgens planning opbouwen is logisch. Vervolgens liften we uw stand van goed naar geweldig. We halen het statische uit de stand. We gieten de beleving erin en maken er een totaalbeleving van die mee naar huis moet.

Interieur

‘Ik zou willen dat mijn winkel net zo mooi was als die stand.’ Geen probleem. Eldee heeft een breed portfolio aan interieurs voor winkels, kantoorruimtes, horeca, hotels en zelfs woningen.

Wat uw
voorgangers
van ons vinden

Ik kan niets anders zeggen dan: ga vooral zo door. Fantastisch hoe jullie alles goed en snel oppakken!

Mariska van Adrichem - ANDRITZ Gouda Marketing Manager

Fijne samenwerking met het team: het zijn echte serviceverleners meedenkend in oplossingen & brengen effectiviteit in het project. Organiseerden ook het contact met onze sponsoren, wat ons veel tijd opleverde. Super tevreden!

Thijs van der Zande - Projectleider Exact Live Sr. Campagnemanager De Ondernemer / Persgroep Nederland

Alles mooi opgesomd, proper voorzien en mooi afgewerkt. Een 9 voor de dienstverlening en communicatie. Alleen omdat een 10 geven precies lijkt of alles perfect is.

Anthony Stevens - Aquaconcept bvba Key Account Manager

Eldee heeft niet alleen de beste ontwerpers in dienst, maar ook de beste uitvoerders! We hadden dit jaar alweer de mooiste stand van de beurs.

Trudy van Rijn - Zermelo Office Manager

Wereldwijd

Er is altijd wel ergens een beurs. Onze stands vindt u dus ook overal ter wereld.