a

Big Data Expo

HET #1 DATA EVENEMENT
Data is overal: in iedere economie, sector of organisatie. Waar dit onderwerp ooit het domein was van een select groepje technici staat het nu prominent op de agenda van de meeste boardrooms.

Big Data Expo is het enige evenement in Nederland dat zich specifiek richt op het concreet toepassen van big data en het creëren van inzicht en waarde. Na 3 succesvolle edities vindt op 19 & 20 september 2018 de vierde editie plaats van het #1 data event van de Benelux.

Nergens anders vind je zoveel data analisten, ict managers, ceo’s, data scientists en business intelligence specialisten op één plek bij elkaar. Allemaal zijn zij op zoek naar big data oplossingen, nieuwe features op dit gebied, advies en tips van experts. Wil je benadrukken dat jij een vooraanstaande aanbieder bent van big data oplossingen? Dan mag je niet ontbreken tijdens de Big Data Expo. In twee dagen breng je jouw oplossingen onder de aandacht bij een zeer doelgericht publiek.

Klik hier voor meer informatie over de beurs. 

19 sep 2018 — 20 sep 2018
10:00 — 17:00 (31h)

Utrecht

Instructor

Voeg toe

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen