a

Kind + Jugend

De beurs “Kind + Jugend” is de toonaangevende internationale vakbeurs voor kinderen, peuters en babyartikelen. Op basis van het motto “Leren van kinderen en nieuwsgierig blijven” vindt de beurs eenmaal per jaar plaats op het beursterrein van de Messe Köln.

Sinds de oprichting in 1960 biedt het een breed assortiment in alle gebieden en productcategorieën zoals speelgoed, kleding, autostoelen, kinderwagens, toiletartikelen en kindermeubilair. Het biedt ’s werelds breedste assortiment baby- en kinderapparatuur en geldt daarom als het informatieplatform dat een compleet overzicht biedt van alle relevante productgebieden, baanbrekende trends en innovaties. Internationale marktleiders presenteren zich hier, evenals veelbelovende nieuwkomers.

Hoogtepunten van de beurs “Kind + Jugend” zijn altijd de prijzen voor jonge ontwerpers, voor de meest opvallende innovatie en voor het beste consumentenproduct van het jaar.

The Kind + Jugend vindt plaats van donderdag 20 september tot zondag 23 september 2018 in Keulen.

Klik hier voor meer informatie over de beurs. 

20 sep 2018 — 23 sep 2018
09:00 — 18:00 (81h)

Keulen

Instructor

Voeg toe

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen