a

Zorg & ICT en Zorgtotaal

Zorg & ICT biedt een interessant platform om uw bedrijf én innovaties 3 dagen efficiënt onder de aandacht te brengen van uw doelgroep zodat waardevolle contacten eenvoudig te leggen zijn. Zorg & ICT brengt u in contact met beslissers uit de zorgsector. Deelnemen aan Zorg & ICT biedt u de mogelijkheid uw kennis te delen, uw netwerk te ontmoeten én goede zaken te doen. Uw marketingcampagne versterkt u aanzienlijk door deelname aan Zorg & ICT hierin op te nemen.

Klik hier voor meer informatie over de beurs. 

Zorgtotaal

Gelijktijdig met Zorg & ICT vindt de beurs Zorgtotaal plaats. Zorgtotaal is de grootste totaalbeurs voor professionals in de intra- en extramurale zorg. Op deze tweejaarlijkse vakbeurs tonen exposanten zoals u het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten. Een stevig inhoudelijk programma, demonstraties, entertainment en verrassende ontmoetingen doen de rest. Het resultaat is een beurs waar 97% van de bezoekers zich thuis voelt.

Klik hier voor meer informatie over Zorgtotaal.

12 mrt 2019 — 14 mrt 2019
09:30 — 16:30 (55h)

Utrecht

Instructor

Voeg toe

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen