a

Hoe ziet een beurs eruit in de 1,5m samenleving?

De Beurs van de Toekomst

Hoe zien beurzen eruit in de anderhalve meter samenleving. Wij hebben er uiteraard een duidelijk plan voor gemaakt. U als exposant of beursbezoeker kunt meer dan veilig en hygiënisch een beurs bezoeken. Van Pre-registratie tot routing en van beursstands tot horeca/catering. Wij nemen u mee in de wereld van ‘De Beurs van de Toekomst !

WE DENKEN IN OPLOSSINGEN.

Voor nu en voor straks. Bereid u nu vast voor, voor de komende periode. Elkaar weer live ontmoeten op een beurs. Hoe kan dit er voor uw beurs (deelname) uitzien? Onze ontwerpers voorzien u graag van een 3D visual en / of video.

Praktische oplossingen:

    Afstand & Hygiëne staan centraal bij het (her)openen van beurzen & Events. Middels een volledig digitaal ticketing systeem (pre-registratie), kan er worden toegezien op het maximaal aantal personen. Een (onbemande) entree voorzien van bijvoorbeeld koorts- en mondkapscanner en ticketscan maken veilige toegang tot de beurs mogelijk. Middels ruimere openingstijden en time-slots kan er rendement worden behaald op bezoekers. Een duidelijke routing zorgt voor voldoende afstand, alsmede dat prospects en klanten georganiseerd alle (of een gekozen deel) van de stands bezoeken. Zowel uniforme bouw als maatwerk design stands zijn mogelijk binnen de nieuwe opzet. Middels een ruimere opzet, routing en indeling van de stand worden bezoekers slim en veilig door de stand gestuurd. Onze ontwerpers nemen afstand & hygiëne mee in het basis ontwerp, zonder hun oog voor creativiteit te verliezen. Standbouwers zullen in de toekomst werken volgens de nieuwe richtlijnen. Zo wordt uw beursdeelname en beursstand veilig, werkbaar en commercieel opgezet.

BEURS ENTREE

Hier tonen wij u een beurs entree, waarbij de bezoeker vooraf online registreert en aanwezig is op een vooraf gekozen moment. De bezoeker wordt gestuurd langs paden naar een eventueel onbemande toegangsscanner en -poort. De bezoeker reinigt de handen alvorens de beurs te betreden en scant de eigen lichaamstemperatuur, waarna men veilig de ruim opgezette beurshal zal betreden.

Praktische inrichting van beurzen

Advies nodig over de praktische inrichting van beurzen en / of beursstands?

Eldee heeft concreet gekeken naar de oude setting van beurzen en op basis van de laatste richtlijnen oplossingen bedacht en uitgewerkt. Slimme en werkbare oplossingen die bijdragen om live communicatie op een veilige manier te laten plaatsvinden. Beurzen in het nieuwe normaal.
Neem contact met ons op als u adviezen wilt voor uw beurs(stand).

Onderaan deze pagina, kunt u het Webinar bekijken waarin diverse scenario’s en oplossingen worden getoond.

Full-service

Van maatwerk design tot productie en plaatsing.

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Onlangs gaven wij een Webinar met praktische oplossingen voor de Beurs van de Toekomst.

In ons webinar is te zien ;

  • Wat 150cm afstand doet in een aantal beurshallen van verschillende formaten
  • Hoe de bezoekersstroom zal zijn (routing)
  • Welke middelen er zijn om de exposant & bezoeker te beschermen
  • Entree, Pre-registratie en time-slots
  • Hoe catering eruit kan zien in een beurshal
  • Hoe een stand ingericht kan/moet worden
Ontvang vrijblijvend advies & praktische
oplossingen voor uw bedrijf.

Bel ons 0345-585600 of mail eldee@eldee.com voor meer informatie.

 

Maak een afspraak