a

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Eldee Expo Experts heeft de overtuiging dat een bedrijf alleen bestaansrecht heeft als het oprecht wilt bijdragen aan de maatschappij. Wij vinden het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan People, Planet en Profit.

Voor ons, als wereldwijde dienstverlener in de standbouwbranche betekent dit dat wij op een zo efficiënt mogelijke wijze ondernemen met respect voor mens en milieu. Dat betekent in de praktijk dat we letten op het energieverbruik en ons afval scheiden. Het betekent ook dat we kijken naar het welzijn van de medewerkers, een veilige werkomgeving, de manier waarop we (onze winst) investeren en de goede doelen die we sponsoren.

In de standbouw vraagt men veelal om een houtbouw beursstand, aangezien hier over het algemeen meer creativiteit aan meegegeven kan worden. Echter doen wij er alles aan om ook dit een duurzaam karakter te geven door onderdelen in te zetten bij andere projecten. Bij houtbouw wordt vrijwel alles aangeboden in huur waardoor er minder aanmaak productie nodig is. Een andere maatregel is dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van LED-verlichting. Tevens bieden wij een zeer milieuvriendelijke oplossing, namelijk een modulaire beursstand. Dit type stand kan jaren worden gebruikt op diverse locaties en in diverse afmetingen.

We streven ernaar om zowel in onze producten als dienstverlening steeds duurzamer te worden. Dit betekent dat wij continue bewuste keuzes maken betreft materialen en leveranciers.

Eldee Expo Experts

T +31 (0)345 – 585 600
eldee@eldee.com

Bosmanskamp 21-23
4191 MS GELDERMALSEN
Nederland

ING Bank IBAN: NL69 INGB 0654 5267 45
Rabobank IBAN: NL50 RABO 0115 1368 94

Kamer van Koophandel nummer: 110.63655
BTW number: 8151.80.615.B01

Bel voor een afspraak