a

Standbouw op maat

Eldee bouwt stands. Zoveel is duidelijk. Maar een stand is zoveel meer dan vier wandjes met wat decoraties. Een stand van Eldee is een weloverwogen uiting van een boodschap, die bewust of onbewust, als souvenir mee naar huis gaat. Eldee is adviseur, klankbord, ontwerper, de criticaster met goede bedoelingen, strategisch partner en omdenker. O ja en standbouwer, van duurzame, stevige, functionele, veilige en bovenal unieke stands.

54987 Beurzen wereldwijd tot 2020
141000 Bezoekers per beurs (gem.)

Alles uit de kast

U wilt met kop en schouders boven de rest uitsteken, figuurlijk dan, want geloof ons: ‘size doesn’t matter’. Het kan helpen, maar het hoeft niet. Juist dat soort overwegingen maken de rol van Eldee zo ontzettend belangrijk. Voordat we achter de tekentafel springen en alle vormen, kleuren en klanken uit de kast trekken, gaan we eerst eens bedenken wat we willen bereiken. Dat is de absolute basis voor uw op maat gesneden stand. Elk detail moet die precies beoogde uitstraling opleveren. Van de luifels tot aan het soort koffiebonen. Van de kleursamenstellingen tot aan de goodie-bag. Als echt alles klopt, klopt iedereen aan.

Onze werkwijze

In 6 stappen begeleidt Eldee u naar een succesvolle beursdeelname.

 1. 60-minute kickoff in Red Room

  U vertelt, wij vragen en luisteren

 2. Creatie van 3d-ontwerp

  Wij tekenen en kleuren

 3. Conceptpresentatie 3d-ontwerp

  U ziet wat wij ervan gebrouwen hebben

 4. Feedback verwerken

  Mogelijke aanpassingen worden gedaan

 5. Definitief ontwerp opleveren

  Al uw wensen in één strak design

 6. Wij bouwen de stand

  U doet he-le-maal niets

Werkwijze Eldee Custom

U zoekt iets wat nergens te vinden is. U gaat niet voor dertien in een dozijn. U zoekt de speld in de hooiberg. Dat ene ontwerp dat precies uw DNA uitademt. We stellen u gerust: dat ontwerp bestaat: het moet alleen nog even bedacht, ontworpen en gebouwd worden. Dat doet Eldee. Voor u en het liefst met u. Geen zorgen: het bouwen doen wij, maar uw input hebben we wel nodig.

Naar adem happen

Zodra we weten wat u wilt bereiken, kunnen wij gaan designen en finetunen. Vervolgens presenteren we binnen no-time een 3d-ontwerp aan u wat u (naar alle verwachting) omver blaast. Geen tijd om op adem te komen, want na uw startschot bouwen we de stand en begeleiden we alle communicatie met de beurs. Het gevolg: een knallend beurssucces met een stand die zichzelf dubbel en dwars terugverdient.

Full-service

Van uw doelen scherp krijgen tot aan de spullen in de goodie-bag

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Portfolio

Uniek in zijn soort: op het lijf geschreven stands. Bekijk een greep uit de eindeloze mogelijkheden. Let wel: ook voor uw organisatie beginnen we achter de tekentafel en bedenken we een ongeëvenaarde stand.

Op het lijf geschreven? Check

Benieuwd hoe we uw specifieke wensen
in een standontwerp gieten?

 

Maak een afspraak

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen