a

Onze werkwijze

In 6 stappen begeleidt Eldee u naar een succesvolle beursdeelname.

Werkwijze

Slimme stands die altijd passen

Uw stand op elke plek waar u bent. En dat is ongetwijfeld door het hele land. De wereld misschien. Uw stand mag, herstel: moet gezien worden. En als de berg niet naar Mozes komt, nu ja … u snapt hem. De modulaire stands van Eldee zijn erop gebouwd om meerdere malen in- en uit elkaar gehaald te worden. U kunt er jaren mee vooruit.

Duurzaam 0
Praktisch 0
Flexibel 0

Overal opvallen

De modulaire stands van Eldee zijn altijd op het lijf geschreven en flink anders dan de rest. Immers: waarom zou u trends volgen als u zelf voorop kunt lopen? De modulaire stands worden gebouwd vanuit gebruiksvriendelijke componenten. Ze zijn gemakkelijk te vervoeren dus. Op de beurs zijn ze relatief makkelijk en stapsgewijs in elkaar te draaien. Bevreesd dat het toch te moeilijk wordt, of geen zin in de handleiding? Eldee stroopt graag de mouwen op.

54987 Beurzen wereldwijd tot 2020
141000 Bezoekers per beurs (gem.)

Werkwijze

Uw deelname op de beurs mag niet onopgemerkt blijven. Zo simpel is het. U staat er. U betaalt er voor, dan moet het ook wat opleveren. Als we weten welke doelen u nastreeft, tekenen wij het ontwerp uit dat deze uitgangspunten realiseert.

 1. 60-minute kickoff in Red Room

  U vertelt, wij vragen en luisteren

 2. Creatie van 3d-ontwerp

  Wij tekenen en kleuren

 3. Conceptpresentatie 3d-ontwerp

  U ziet wat wij ervan gebrouwen hebben

 4. Feedback verwerken

  Mogelijke aanpassingen worden gedaan

 5. Definitief ontwerp opleveren

  Al uw wensen in één strak design

 6. Wij bouwen de stand

  U doet he-le-maal niets

U vraagt, wij draaien

Uw stand moet de show stelen op vier beurzen in één jaar? Geen probleem. Opbouwen, shinen, afbreken, vervoeren en weer opbouwen die hap. Tussendoor net wat ander drukwerk nodig? No problemo. Wandje een andere kleur? Zeg maar welke. Eldee denkt verder dan alleen het rechttoe rechtaan bouwen. We adviseren en managen, zodat u zeker weet dat uw stand en het succes ervan verenigd worden.

One-of-a-kind

Altijd met een twist die iedereen verrast

Vast contactpersoon

Die liever wel dan niet gebeld wordt

Full-service

Van uw doelen scherp krijgen tot aan de spullen in de goodie-bag

Portfolio

Wij kunnen ellenlange verhalen schrijven over onze modulaire stands. Maar ze spreken voor zich. Kernwoorden: gebruiksvriendelijk, duurzaam en helemaal anders dan alles wat er al is. Bekijk de modulaire stands van Eldee hier.

Portfolio

Beursagenda

Een overzicht van beurzen waar Eldee een standje bijdraagt.

Agenda

Van alle markten thuis? Check

Benieuwd wat we voor u kunnen doen? We brengen het binnen een uur in kaart.

Maak een afspraak

Deze website gebruikt cookies

We gebruiken cookies om de inhoud van onze website te personaliseren en het verkeer te analyseren. Hieronder kan je aangeven wat je voorkeuren zijn.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen